Over

The Flying Pumpkins is een VZW die opgericht is in 2022 met als doel een gezellige discgolfclub uitbouwen waar je zowel competitief als met familie of vrienden terecht kan om in de eerste plaats de sport te beoefenen alsook een plek waar je met mede-enthousiasten in contact kan komen.

We hebben een 9holes-course gecreĆ«erd in Kasterlee die volgens ons, zowel voor beginners als voor gevorderden aangenaam te bespelen zijn. Hier kan je na reservatie de course bespelen. Alsook kan je discs huren als je er zelf (nog) geen hebt.

In ons clubhuis , dat naast de course gelegen is, kan je terecht om een drankje te nuttigen en na te bespreken hoe leuk het was en waar je jezelf nog in kan verbeteren. In het clubhuis is ook een stand van Cosmic vibe, waar je informatie kan inwinnen over verschillende discs en ze dan ook kan kopen indien gewenst. Ook sanitair is er beschikbaar.

De bedoeling is dat er ook verschillende activiteiten worden georganiseerd zoals bijvoorbeeld elk jaar een clubkampioenschap onder de leden waar je jezelf clubkampioen kan noemen als je de course met de minste worpen hebt doorlopen.